alu okna, alu vhodna vrata, vetrolovi, verande, senčila, žaluzije, rolete
AL planet Stavbno pohištvo iz aluminjija - Za ogled vsebin si namestite brezplačni Flash predvajalnik.
 Okenske police

Okenske police  

   PVC police
Za notranjo uporabo. So zelo obstojne, enostavne za čiščenje in neobčutljive na odrgnine. Notranje PVC okenske police so zelo prijazne za uporabo. Zaradi posebne mrežaste strukture so zelo odporne na mehanske in atmosferske vplive. Te police dobite v beli barvi ter barvi marmorja. Police so različnih širin od 150 mm do 605 mm, maksimalna dolžina je 6 metrov.

 

   ALU police
Za zunanjo uporabo in so dobavljive v različnih barvah. Osnovne barve so bela in rjava. Odlikuje jih izredna obstojnost, enostavno čiščenje in vzdrževanje. So iz ekstrudiranega aluminija, njihova površina je lahko prašno barvana ali eloksirana. Zaradi naštetega so zelo odporne proti vremenskim vplivom. Dobite jih v beli, rjavi in srebrni (eloksirana) barvi ter v vseh RAL barvah (po naročilu). Police so različnih širin od 50 mm do 360 mm, maksimalna dolžina je 6 metrov. Možnost uporabe različnih fasadnih zaključkov in spojnikov.

 


  KAMNITE police
Primerne so kot notranje in zunanje police, ki dajejo naravni videz. Izdelane so iz granita ali marmorja.

 

   Police iz Granita
So prav zaradi svoje trdnosti in časovne obstojnosti najpogosteje uporabljen kamen. Uporabljamo ga tako za zunaj in znotraj skratka tam kjer so vremenski in mehanski vplivi največji. Izbirate lahko med debelino 2 in 3 cm, kjer je maksimalna dolžina odvisna prav od slednjega in tako znaša od 2.5 do 3m. Skratka so manj občutljive na vremenske vplive in imajo na spodnji strani poseben utor, ki omogoča, da odvečna voda ne odteka po fasadi.

   Granit vzorec ROSA BETA

  Marmor okenske police
Marmor je kamenina nastala z kristalizacijo v globini zemlje pod visokimi temperaturami. Vsaka polica je zato unikat. Dobra obdelovalnost materiala dopušča številne možnosti uporabe. Priporočamo ga za uporabo v notranjih prostorih. Izbirate lahko med debelino 2 in 3 cm, kjer je maksimalna dolžina odvisna prav od slednjega in tako znaša od 1.8 do 2.4m.
Posebne želje za granit in marmor okenske police:
•    izdelava polic po šabloni
•    polirane čelne strani
•    zaokroženi vogali
•    polkrožni robovi
•    okrogli robovi
   Granit vzorec ROSA PORRINO

 

 

 

alu okna - alu vhodna vrata - alu polkna - rolete - verande - zasteklitve balkonov - vetrolovi - zimski vrtovi - ograje - komarniki - žaluzije - lamelne zavese -pliseji
Alplanet © 2010 Produkcija Digital iN .