alu okna, alu vhodna vrata, vetrolovi, verande, senčila, žaluzije, rolete
AL planet Stavbno pohištvo iz aluminjija - Za ogled vsebin si namestite brezplačni Flash predvajalnik.
 Komarniki

Komarniki  

  ROLO KOMARNIKI
Komarnik je primeren za enodelna in dvodelna okna, kadar ga ne uporabljamo je skrit v estetsko oblikovani omarici, osnovni barvi sta bela in rjava.
Idealna rešitev za okna, kjer je potrebno posegati ven (npr. za zalivanje rož). Ko komarnik dvignete se podobno kot roleta navije v omarico.
 
 


  DRSNI KOMARNIKI 
Drsni komarniki so idelana zaščita pred mrčesom za prehode na balkon ali teraso.
Izdelani so točno po meri in vam tako zagotavljajo 100% zaščito.
Upravljanje je preprosto, saj se komarnik zapelje po drsnih vodilih, ko ga odrinete vstran. Odpiranje in zapiranje je možno z notranje in zunanje strani.

Drsni komarnik se lahko vgradi na vse vrste vrat. Drsni komarnik je na voljo z enojnim ali dvojnim drsnim delom

   PLISE KOMARNIKI
So najnovejši sistem samostojnih komarnikov in so namenjeni za zaščito pred mrčesom za prehode na balkon ali teraso. Izdelani so točno po meri in vam tako zagotavljajo garantirano zaščito.

Upravljanje plise komarnika je podobno kot pri notranjem plise senčilu, le da je horizontalno.
Mrežica komarnika se zloži v paket in odpre kot harmonika. Odpiranje in zapiranje je možno z notranje in zunanje strani. Plise komarnik se lahko vgradi na vse vrste vrat, saj zanj ni potrebno veliko prostega prostora.

   KRILNI KOMARNIKI
Imajo enak sistem odpiranja kot okna in vrata, zato so še posebej primerni za prehode. Poseben magnetni sistem poskrbi, da komarnik ostane zaprt tudi v vetru. Možna je izvedba s pantom z vzmetjo ali brez. Na voljo so tudi nihajni komarniki, ki omogočajo kar 240° kot premikanja.

Odprta vrata na balkon ali teraso so velika odprtina skozi katero lahko v vaš dom nemoteno prihaja mrčes. Ta problem z lahkoto rešite s krilnim komarnikom.

Krilni komarnik se lahko vgradi na vse vrste oken in vrat.

   FIKSNI KOMARNIKI
Fiksni komarniki nudijo popolno zaščito pred komarji za okna, pri katerih ne posegate ven.
Vgrajeni so direktno na okenski okvir in jih po želji lahko snamete in postavite nazaj. To je še posebej priročno za potrebe čiščenja ali če jih želite sneti, ko jih ne potrebujete.

   

alu okna - alu vhodna vrata - alu polkna - rolete - verande - zasteklitve balkonov - vetrolovi - zimski vrtovi - ograje - komarniki - žaluzije - lamelne zavese -pliseji
Alplanet © 2010 Produkcija Digital iN .