alu okna, alu vhodna vrata, vetrolovi, verande, senčila, žaluzije, rolete
AL planet Stavbno pohištvo iz aluminjija - Za ogled vsebin si namestite brezplačni Flash predvajalnik.
 Sencila in rolete

Senčila in rolete  

   Lamelne zavese
so idealna rešitev za vaše poslovne prostore. Sodijo med kvalitetnejše notranje žaluzije, saj imajo dolgo življenjsko dobo. Primerne so za večje steklene površine. Z njimi uravnavate pravo mero svetlobe v prostoru glede na vaše želje in potrebe. Ustvarijo vam prijetno okolico v prostoru ter vam spustijo ravno prav svetlobe v prostor, da vam sonce ne sije direktno v oči, ko delate za računalnikom.

DIMENZIJE TRAKOV:
•    širina zavese 63 mm
•    širina zavese 89 mm
•    širina zavese 127 mm
Vodila so iz aluminija, trakovi pa so iz kvalitetne in negorljive tkanine.
Izbirate lahko med različnimi barvnimi kombinacijami trakov

Položaj komande in nabiranja (pdf datotoeka)

  Klikni na sliko za povečavo!

   Lamelne zavese žaluzije
Preprečujejo nezaželene poglede skozi okno v prostor.


NOTRANJE ŽALUZIJE so klasično senčilo, izdelano iz aluminijastih lamel, kar jim daje dolgo življenjsko dobo. Na voljo so v različnih barvah, tako da lahko izberete takšne, ki se bodo odlično podale notranji ureditvi vašega doma.

NUDIMO VAM žaluzije s širino lamele 25 mm, katere so primerne za vsa okna različnih dimenzij, prostoru dajejo moderen izgled in so najbolj enostavne za uporabo, čiščenje ter servis. Omarica žaluzij je pritrjena na okvir okna z nosilci. Dvigamo in spuščamo jih z vrvico, reguliramo pa z obračalno paličico, ki je lahko prozorna, v beli barvi ali rjavi barvi.  


    Pliseji
so sodoben način senčenja. Izdelani so iz visokokakovostne impregnirane tkanine, ki je na voljo v različnih barvah oz. barvnih vzorcih. Primerne so za senčenje vseh tipov oken in zimskih vrtov.


Varianta izdelave plisejev (pdf datotoeka)  ROLETE
poleg senčenja predstavljajo tudi toplotno in zvočno zaščito ter varujejo pred vlomom. Lamele so lahko iz PVC ali ALU.

TIPI ROLET:
Nadokenske rolete: nadokenske PVC roletne omarice so obrnjene v prostor in so prava izbira ob sanaciji objekta ali pri menjavi oken. Pritrdijo se na okno ob sami vgradnji le tega.

Predokenske rolete: ALU omarica rolete se montira na zunanji del okna in je vidna z zunanje strani. Primerne so pri novogradnjah in deloma tudi pri sanacijah.


Podometne rolete: idealna rešitev za novogradnje, saj se omarice rolet ne vidijo in so skrite pod fasado. Lahko jih vgradimo po montaži oken, vendar pred nanosom fasade.


 
KRMILJENJE ROLET:
Krmiljenje rolet poteka z notranje strani, standardno z navijalnim trakom, lahko pa tudi na monokomando ali elektromotorni pogon na ročno ali daljinsko upravljanje.

 

  MOŽNOST INTEGRIRANEGA KOMARNIKA:

 

   ŠIROKA BARVNA PALETA:

     PVC LAMELE

     ALU LAMELE

 

 
   

alu okna - alu vhodna vrata - alu polkna - rolete - verande - zasteklitve balkonov - vetrolovi - zimski vrtovi - ograje - komarniki - žaluzije - lamelne zavese -pliseji
Alplanet © 2010 Produkcija Digital iN .